torstai 5. lokakuuta 2017

Soittelua

Mies oli yhteydessä lapsettomuuspuolelle kyselläkseen siemennestetutkimuksen uusimisen tarpeellisuudesta. Se kun on tehty jo kesällä.. kerrankin kävin niin, että sitä ei nyt ainakaan heti tarvitse tehdä. Hoitaja oli sitä mieltä, että aika tulee viimeistään joulukuussa. Itse veikkaan marraskuuta... yleensä ajoissa on mennyt n. 2kk. Sitten nuo asiat lähteekin mukavasti rullaamaan, jahka pääsee ensin tuonne sairaalaan puolelle. Olin yllättynyt miehen aktiivisuudesta tuon suhteen. Meillä muotoutunut käytännöksi, että minä hoidan yleensä tuon soittelun yms. Eikö mitä, miestä taitaa kutkutella vauvakuume kun oli täyttänyt paperit netissä, soittanut polille ja suunnitteli lähettävänsä postiin menevät paperit tämän viikon aikana. Ei kai siinä.. mukavaa vaihtelua kun ei itse tarvitse soitella :)
Täytyy kyllä sanoa, että tällä kertaa ollaan vältytty kaikilta infoilta, suurin osa ihmisistä todennut, että te tiedättekin miten homma toimii. Huomattavasti helpompaa ja vähemmän aikaa vievää.. en ole oikein ikinä innostunut noista informaatiohetkistä ja keskusteluista, että miltä se nyt tuntuu kun lapsia ei kuuluu.. No voi vee sana, mitäpä luulet? Ihan mahdottoman mukavaa kun joka lääkärireissulla saat riisua housusi. :D

Itsellä meneillään tällä hetkellä alkukierto.. kp 7 sanoisin. Mietinkin, että tikuttaisiko ovista vai ei.. voisihan sitä kokeilla taasen. Itse pari kertaa tikutellut ja joka kerta kyllä löytynyt. Mutta eipä se raskaustestissä ole vaikuttanut hölkäsen pöläystä.
Että sellasta täällä. Palaillaan taas.

Rouva T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti