maanantai 25. syyskuuta 2017

Tutut tunteet, nippu paperia

No niin, nyt ne lapsettomuuspuolen paperit tulivat postissa. Tuttuja papereita. Lähete on siis vastaanotettu ja meidän aika tulee kolmen kk sisään. 
Kävimme kesällä yksityisellä tekemässä yhden inseminaation, koko inssi oli mielestäni katastrofi. Ajoitukset ihan metsässä.. lääkäri varta vasten halusi tehdä erilailla kun esikoisen aikaan. Hieman ehkä harmittaa, etten saanut sanottua kunnolla, että haluan ns samalla reseptillä :D En uskonut inseminaation onnistuvan ja pettymyksen aaltoa ei saapunut vaikka uusi kierto rykäisi itsensä käyntiin. Jälkeen jäi vaan harmitus ja 500e lasku.
Totesin, että meidän kohdalla julkinen puoli toimi sata kertaa paremmin kuin yksityinen.. näissä varmaan kokemuseroja, mutta me ollaan saatu julkiselta uskomattoman hyvää palvelua esikoisen aikaan. Sinne siis hakeuduin uudestaan kun yritystä tuli vuosi täyteen esikoisen jälkeen.

Nyt miehen pitäisi mennä vielä siemenneste analyysiin.. kesän tulokset ovat mielestäni hieman vajaat. Oletan heidän haluavan myös siemennesteen vasta-aineet selville, kesän analyysista ne puuttuvat. No äkkiäkös tuo on selvitetty.

Kesän analyysista lääkäri totesi nopeasti, että näyttäisi olevan normaalia vähemmän ns. hyviä siittiöitä. Tuli vähän puskista kun yksityisen lääkäri hoki koko ajan, että hieno on tulos.. oma silmä luki paperia, että miten noita on noin vähän, mutta luotti lääkäriin. Nyt tuli siis jotain selkoa tuohonkin. No meillä kuitenkin tilanne, että pitäisi onnistua luomusti, vaan ei onnistu. Todennäköisyys laskee koko ajan kun ei tärppää vaikka jo yksi onnistunut raskaus takana.. näin sanoin lääkärikin. Tohtori kuitenkin ymmärsi tilanteemme heti ja ilman sen kummempia totesi tämän olevan meille tuttua puuhaa, että eiköhän laiteta asia eteenpäin niin joskus olisi raskaanakin. Toivottavasti.

Eli siis... nyt odotellaan aikaa julkiselle. Jännittää taas vähän :)

Rouva T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti