torstai 14. joulukuuta 2017

Tohtorilla

Aika kuluu ihan liian nopeasti! En ole tänne paljoa kirjoitellut, koska ei ole ollut mitään uutta rintamalla. No nyt on uutta asiaa!
Elikkäs, tänään käväistiin tohtorilla ja oikein mukava käynti oli... tai niin mukava kuin se vaan pystyy olla. Hieman ehkä jännitti, mutta hyvin kaikki meni. Perusverikokeet olivat kaikki kunnossa, samoin kilppariarvot ja prolaktiini. Eli niiden suhteen kaikki hyvin. Ultratessa löytyi pieni myooma, mutta ei kuulemma vaikuta, sillä on kohdun ulkoreunalla ja hyvin pieni. Munasarjat yms ok ja keltarauhanen näkyi edellisestä kierrosta vielä. (Nyt siis ihan alkukierto, kp 1, jee kiva olla gynellä), mutta kaikki siis ok. 
Miehen simpoista vähän sanoi edelleen, että hitaasti uiskentelevat ja 60% on liikkumattomia. Määrättiin vielä kummallekkin pari verikoetta jatkoa ajatellen. Nooh, suunnitelma on se, että kun tähän kiertoon ei onnistu inssiä tehdä (osuu ovis joulun välipäiville ja silloin labra kiinni) niin tehtäisiin inseminaatio tammikuussa, eli seuraavaan kiertoon. Jee! Suunnitelma on tehdä samalla kaavalla kuin aikaisemmin, eli minulle luonnolliseen kiertoon + irroituspiikki. Mikä toimii mun mielestä paremmin kuin pelkkä ovistikutus. Meillä siis tehdään se tyylillä: n. kp 12-13 ultra, jolloin seurataan follikkelin kokoa ja siitä sitten arvioidaan koska Pregnyl irroittamaan. Homma toimi viimeeksi ja siitä lähdetään nytkin. Sit n. 2pvä irroituspiikistä inssi. 
Toivottavasti aikataulut sopii. Mulla onneksi kellontarkka kierto, joten vähän helpotusta, että voi arvioida kuinka asia etenee. 

Lääkäri oli muuten sama kun esikoista tehdessä, joten oli mukava fiilis. Meillä vähän hauskasti, että jos pitää yksityisen ja julkisen puolen välillä valita, niin ehdottomasti menen julkiselle. Meillä molemmista kokemusta ja mun mielestä paljon jämtimpää ja ammattimaisempaa julkisella. Toki se on vain mun mielipide ja perustuu omiin kokemuksiin. Varmasti yksityisellä on myös mukavia paikkoja. 
Toiveet ovat siis korkealla... toivon todella, että tämä sujuisi hyvin, ettei kovin jouduttaisi pettymään.


Joulun odotusta kaikille!


Rouva T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti